Stubbiin ja hänen puolueeseensa on mahdotonta luottaa.

Uskonnottoman ihmisen ei kannata luottaa Kokoomukseen eikä sen johtajaan Stubbiin. Stubb tunnustautui käytännössä teokratian ajajaksi.

Pääministeri Alexander Stubb lausui, että haluaa Suomen ponnistukset pohjautuviksi kristinuskoon. Stubb kertoi että Kokoomus nojaa kolmeen asiaan joista yksi on uskonto (näin Stubb julisti lauantaina 20.12.2014 TV:n ykkösaamussa). "Uskonto, kristinusko, on se pohja, josta me suomalaiset ponnistamme ...”, Stubb linjasi 20.12. lauantain Ykkösaamussa.

Joskus aikoja sitten Alexander Stubb vielä europarlamentissa ajoi joitakin vapaamielisiäkin asioita ja toimi uskovaisten tekemien vaatimusten vastaisesti muutamassa asiassa. Olihan Stubb silloin peräti homoryhmän johtohenkilöitäkin. Vielä esimerkiksi vuonna 2005 Alex Stubb teki Suomen Kuvalehden haastattelussa viittauksen, että "koti, uskonto ja isänmaa" eivät ole hänen arvomaailmansa. Nyt on Stubb tehnyt kääntymyksen. Nyt hän ja puolueensa pohjaa politiikkansa kristinuskoon. Oikeasti, Stubbissa tapahtunut muutos on todella suuri. Ihan kuin olisi hurahtanut yhtäkkiä. Eli Stubb näyttää tulleen uskoon. Ja käännynnäisen innolla nyt korostaa uskontonsa tavoitteita - ja tunkee ja tuputtaa jatkossa uskontoaan toisten suomalaisten, maallisten ihmisten asioista päättämiseen.

Vapaamielistä ja maallista lainsäädäntöä ja politiikkaa haluavan ei kannata luottaa Stubbiin eikä hänen puolueeseensa Kokoomukseen. Stubbin kanta uskonnolliseen vallankäyttöön ei ole vakaata eikä luotettavaa, vaan hän hurahtelee - on nyt kokenut kääntymyksen. Heitä kannattamalla saa uskonnollisen puolueen yhä enemmän valtaan. He ovat osa uskonnollista oikeistoa.

 

Suomen pysäyttäminen takapajuiseksi uskonnon ulkomuseoksi on Stubbilla poliittisessa ohjelmassa

Ei kannata luottaa Alexander Stubbin haluavan eikä yrittävän johtaa Suomea uudenaikaiseen suuntaan. Stubbin suunnat ovat hänen oma vallanhimonsa sekä hänen uskonnollinen oikeistonsa.

Stubbin into pohjata kristinuskonsa Suomen ponnistuspohjaksi on takapajuista. Uskonnolliset perinteet sitovat tälläkin hetkellä Suomea monin tavoin ulkomuseoksi jossa uskonnon sanelemat rajoitukset (vaikkapa aivan epätaloudellinen ja tuottavuutta voimakkaasti syövä pyhäpäiväjärjestelmä) ja uskonnon aiheuttamat veronmaksajien rasituksena olevat älyttömät kustannukset ovat kuin syöpä. Ei meillä olisi varaa yleishaitalliseen ulkomuseona olemiseen, mutta siihen ei tietenkään ole luvassa parannusta kun Stubb pohjaa politiikkansa ja puolueensa hänen kristilliselle uskolleen.

 

Kim Sjöström

Olen Liberaalisen puolueen ehdokkaana Eduskuntavaaleissa