YLE, tuo verottajarohmu joka ottaa jokaiselta veroa rahoittaakseen muka tasapuolisen, muka yleishyödyllisen journalistisen toimintansa,

piti kuukauden ajan vaalikoneessaan minun kohdallani puoluenimikkeenä Liberaali-nimeä, mikä on ollut ihan oikein.

Mutta sitten noin 9.maaliskuuta YLE muutti (ilman tietenkin meidän ja minunkaan suostumustani) vaalikoneessa puoluenimen kohdalle henkilönimellä yksilöidyn nimen valitsijayhdistys.

Muka tasapuolista journalismia ahneesti verorahoilla tekevä YLE ei ole suostunut tottelemaan edes henkilötietolain selviä pykäliä näissä asioissa.

 

Ilta-Sanomien vaalikoneessa oli muutaman viikon ajan näkyvissä 'Liberaaliset valitsijayhdistykset' puoluenimenä minunkin vaalikonevastausteni yleisölle näkyvissä tiedoissa. Sitten noin maaliskuun 19 päivän korvilla Ilta-Sanomat (ilman tietenkin meidän ja minunkaan suostumustani) muutti puoluenimikkeen kohdalle henkilönimellä yksilöidyn nimen valitsijayhdistys.

 

Helsingin Sanomat piti vaalikoneessaan lähes kuukauden ajan näkyvissä kohdallani puoluenimenä 'Liberaaliset', mikä on ollut ihan oikein ja ihan sen mukainen minkä olin etukäteen hyväksynyt helmikuussa sähköpostitse tehdyssä sopimisessa Helsingin sanomien kanssa.

Mutta sitten noin maaliskuun 20 päivän korvilla Helsingin Sanomat (ilman tietenkin meidän ja minunkaan suostumustani) muutti vaalikoneessa puoluenimikkeen kohdalle henkilönimellä yksilöidyn nimen valitsijayhdistys.

 

Kullakin näillä tiedotusvälineiden toimituksilla on hallussaan kopiot dokumenteista, jotka selkeästi osoittavat Liberaalisen puolueen ehdokkaiden oikeuden käyttää Liberaalisen Puolueen nimeä. Heillä on ollut ja on edelleen kaikki mahdollisuudet tehdä tarkistukset esimerkiksi PRHn yhdistysrekisteristä ja nämä toimitukset kyllä tietävät yhdistysrekisterissäkin näkyvät faktat.

 

Kokonaisuutena näkyy selvästi, että tällaiset isot tiedotusvälineet ovat (ehkä yhdessä, ehkä eri tahoilla, en voi tietää heidän juonittelujensa tarkkoja käänteitä) päättäneet piilottaa sen kiistattoman tosiasian että minut on vaaleihin asettanut ehdokkaaksi Liberaalinen puolue.

Muut puolueet näyttävät saavan omat yhdistysrekisterissä olevat puoluenimensä näkyville näiden tiedotusvälineiden vaalikoneissa nimikkeen puolue kohdalle.

Nämä tiedotusvälineet aivan ilmiselvästi tuolla piilottamisoperaatiollaan rikkovat journalistille kuuluvaa velvollisuutta että tiedotusvälineen lukijoilla, kuulijoilla ja katselijoilla on oikeus saada tietää mitä yhteiskunnassa tapahtuu. ('Journalisti on vastuussa ennen kaikkea lukijoilleen, kuulijoilleen ja katselijoilleen. Heillä on oikeus saada tietää, mitä yhteiskunnassa tapahtuu.')

 

 

Liimaan tähän digikuvan joka autenttisin allekirjoituksin osoittaa että ehdokkaan asettajana on Liberaalinen puolue:

HelsinginValtuutusLibP2015vaalitHelsingi