Uskovaisten itkupotkuraivarit eivät auta. Kansan enemmistö tahtoo - että homot pääsevät avioliittoon.

Lyön melkein vetoa että seuraava eduskunta (ketä sinne valitaankaan) tulee suurella ja näyttävällä enemmistöllä sanomaan kristityille, että sori.
Että kristittyjen kiihko varastaa itselleen avioliitto homoilta ei käy. Että kristittyjen muutkaan hihhulimielipiteet avioliitosta eivät tule menestymään enää ikinä.

Ennustan että tästä käsittelystä jo ensi vaalikaudella, muodostuu isolla painoarvolla kansalaisaloitteiden uskottavuus - kun kansalaisaloitteesta hyväksytty homoaviolliittolaki pysyy voimassa ja kristittyjen hihhuloima toinen kansalaisaloite homoavioliittoja vastaan hylätään selvin numeroin.

 

Yhdenvertaisuus lain edessä on ihmisoikeus. Sitten, kokemusperäisesti on havaittu että saman asian eriyttäminen kahdeksi (tai useammaksi) rinnakkaiseksi instituutioksi johtaa käytännössä väistämättä eriarvoisuuteen lain edessä. Rinnakkaisten instituutioiden johdosta rakenteellinen eriarvoisuus. Kokemusperäisistä havainnoista ehkä todistusvoimaisin on 'separate but equal' -käytänteiden tuottamat rakenteelliset eriarvoisuudet Plessy-Ferguson-oikeuskäytännön voimassaoloaikana Yhdysvalloissa. Vankka käsitykseni on, että tämä on kokemusperäisesti valtavalla havaintojoukolla näin todistettu. Siksi rinnakkaiset instituutiot on sulautettava yhdeksi, jotta rakenne osaltaan turvaa ihmisoikeuksien (oikeus yhdenvertaisuuteen lain edessä) toteutumista todellisuudessa. Näkemykseni on, että tämä on merkittävin peruste jonka takia homoavioliittolaki sisältää ihmisoikeuden turvaamisen ja homoavioliittolain kumoaminen on ihmisoikeuksien riistämistä.

 

Jotkut Kokoomuksenkin kansanedustajat ovat vastustaneet homoja ja jotkut Kokoomuksen kansanedustajat yrittävät kumota kansalaisaloitteesta nyt syntyneen hyvän homoavioliittolain. Kokoomuslaisuudessa pesii ihmisoikeuksien vastaisuutta. Koska Kokoomus on uskonnollisen oikeiston puolue.

 

Kristityillä on näkynyt nyt jo monta kuukautta kuin uhmaikä. Viimeistään viime marraskuusta lähtien. Homot saavat kristittyjä ihan itkupotkuraivareihin saakka!

 

Kuka sanoisi hihhuleille persuille ja päiviräsäsille että homojen vaino on loppu nyt!

 

Eikö uskovaiset voisi vaikka käyttää rauhoittavia, niin ettei noita homovastaisia itkupotkuraivareita olisi noin monta.

 

Homoilla on lapsia ilman avioliittoakin, mutta lasten perimisoikeuksien ja huoltajuuden varmistamiseksi tarvitaan homoavioliiton mahdollistava avioliittolaki. Joka onkin nyt säädettynä. Siispä sitä ei pidä perua.

 

Voin olla ennustuksessani väärässäkin. Luulen kuitenkin että tässä olen oikeassa. Luulen että kristityt ovat menettäneet asian. Maalliset voittavat ja hyvin selvin äänestysnumeroin.

Äänestä minut eduskuntaan, niin lupaan olla siellä yksi niistä hyvin monista jotka äänestävät homoavioliiton oikeuden puolesta, aina kun sitä uutta lakia nuo kristityt yrittävät kumota.

 

Kim Sjöström

äänestysnumero on 269, Helsingin vaalipiiri