Maassamme selvässä vähemmistössä olevat hupsut uskovaiset eivät kerrasta usko !

Houkkien, jotakuinkin kauttaaltaan järkensä valon menettäneiden toimijoiden keräilemä 'aitoavioliitto'-aloite tulee Eduskuntaan käsiteltäväksi. Vaikka eduskunnalla olisi oikeasti tärkeämpääkin käsiteltävää kuin noin 50 000 höppänän allekirjoittama taantumukseen tähtäävä ihmisoikeuksien riistäminen.

Koska Eduskunnassa tulee käsittely, täytyy asiassa tehdä jonkinverran töitä. Esimerkiksi, 'aitoavioliitto'-sekopäiden kauttaaltaan hullut perustelut omalle kannalleen on taas syytä fiksumpien viitsiä kertoa perustellen vääriksi.

Uskonnolla on ikävä ja sinnikäs taipumus yrittää varastaa itselleen ja uskontonsa teokraattisesti määräiltäväksi asia, joka on ihan maallinen. Avioliitto on maallinen asia. Avioliittojen solmiminen maistraatissa on asia jonka solmijat (heitä on jo yli puolet suomalaisista avioliiton solmijoista) ovat itse päättäneet pitää kirkon ja uskonnon ulkona omasta avioliittonsa solmimisesta. Mutta uskonnolliset yrittävät tunkea uskontonsa siihenkin ja yrittävät varastaa maistraateissa solmittavat avioliitot uskonnolliseen päätösvaltaan. Siksi näillä vallanhimoisilla uskovaisilla on 'aitoavioliitto'-hanke joka nyt on aloitteena päätymässä Eduskuntaan.

Niin ne uskovaiset aiheuttavat työtä, joka oikeasti on turhaa - sillä se olisi vältettävissä jos Eduskunta ei tuota aloitetta joutuisi käsittelemään. Ja juuri tämä turha työ nyt siis tilanteessa kun Eduskunnalla olisi runsaasti parempaakin tekemistä kuin houkkien uskovaisten masinoima taantumushanke.

 

Kim Sjöström

Kirjoittaja toimii tätä nykyä mm Länsi-Uudenmaan Ateistit ryn varapuheenjohtajana